Platsbyggda kök

Många av våra kök är vad man brukar kalla platsbyggda. För oss innebär det att köket anpassas och tillverkas efter rummets förutsättningar, där skåp sömlöst möter väggar, golv och tak.

Vi har tagit inspiration från förra sekelskiftet där hantverket, med lång hållbarhet och möjlighet att reparera, nådde en utsökt kombination av kvalitet och form.

Därför förespråkar vi trä och beslag från Sverige, miljövänliga färger och andra ytbehandlingar. Vi uppmuntrar även återbruk av allt från handtag till diskbänkar och hela kök att fräscha upp eller komplettera.

Vi är delaktiga i hela processen från uppmätning, ritning/skiss, tillverkning på verkstad och montering av köket. Under tiden är vi tillgängliga att diskutera allehanda detaljer och funderingar.

Vi lämnar alltid ett fast pris på tillverkningen av våra kök. Det omfattar allt förutom montering vilken går på löpande räkning. Vi har ett nära samarbete med och kan rekommendera byggnadssnickare, målare, elektriker, inredningsdesigner med mera.

Tänker du också en del på kök och vill få en kostnadsfri offert? En bra utgångspunkt är att maila en enklare skiss med mått och några inspirationsbilder. Beskriv också gärna huset/lägenheten samt dina tankar och önskemål.

Vackert platsbyggt kök
Utdragna lådor i platsbyggt kök
Platsbyggt kök
Lådor på köksö

Vill du beställa?

Det finns några saker som kan vara bra att ha i åtanke när du vill beställa ett platsbyggt kök eller andra snickerier av oss på Elkvarn finsnickeri. Vi har listat de vanligaste frågorna som brukar uppkomma och lite andra saker som är bra att tänka på innan du beställer.